L’Espai

La natura i una alta gastronomia, l’escenari perfecte.
ANDREU PEREZ

L’entorn

En plena zona agrícola, la Boscana neix com un projecte familiar dels tres germans Castanyé i la mare Roser, liderat a la cuina pel més petit dels germans, el xef Joel Castanyé Daniel.

Envoltat de 60.000 m2 d’espai verd, la Boscana compta amb sales per esdeveniments, un restaurant amb una Estrella Michelin, La Masia i la casa familiar. Un ecosistema respectuós amb els orígens, l’entorn, el territori, la gastronomia i les tradicions.

El jardí

El protagonista indiscutible de la Boscana és el paisatge frondós i captivador que l’envolta. Compta amb un jardí amb més de 60 espècies naturals, arbres fruiters, un hort i un llac; un paratge natural a disposició per acollir cerimònies a l’aire lliure, trobades, aperitius o qualsevol mena de celebració.

La sala

Envoltada per un verd exuberant, la sala de banquets és un espai orgànic de vidre, que esdevé un refugi harmoniós amb la natura i el jardí que ho envolta. D’arquitectura sostenible, construït amb materials ecològics com el bambú, compta amb un sostre fono-acústic que permet aïllar el soroll, creant així un ambient acollidor per gaudir de l’àpat i de la festa.

Camaleònica, la sala és capaç d’adaptar-se a diferents necessitats i personalitzar-se per tal que el teu esdeveniment sigui tal com l’havies imaginat.

El Palau Masia

El Palau Masia és la casa originària de la finca, un espai idoni on es poden celebrar trobades més íntimes per a què amfitrions i convidats puguin sentir-se com a casa.

La masia disposa de cinc habitacions per a quedar-se a passar-hi la nit abans o després d’un gran esdeveniment.

L’hort i els fruiters

La finca compta amb camps propis de fruites i un hort on es planten diferents varietats d’hortalisses, la qual cosa ens dona la possibilitat d’incloure en la nostra proposta gastronòmica productes de quilòmetre zero. Aquesta proximitat ens garanteix que els aliments estiguin en el seu punt màxim de frescor i sabor quan arriben a la taula dels nostres comensals.