Joel Castañé

Treballar a la Boscana és un somni fet realitat.
Joel Castañé

Un projecte de vida

Joel Castañé Daniel, és el xef executiu i copropietari de la Boscana des del 2009.

El seu camí a la cuina comença des de petit, “entre fogons”. La família Castañé, vinculada des de sempre a la gastronomia inicia el projecte del Resquitx Restaurant l’any 1986, quan el Joel comença a tenir una profunda passió per l’ofici i pel món dels esdeveniments.

La mare Roser Daniel i els tres fills, el Jordi, el Rubèn i el Joel, han apostat per un únic objectiu al Resquitx: oferir una proposta propera i d’alt valor gastronòmic en esdeveniments cosa que els ha convertit en tota una referència, amb més de 28 anys d’experiència en la celebració de bodes, comunions i tota mena de celebracions.

L’any 2009, obren les portes de la Boscana com un espai també per celebrar grans esdeveniments.

El Joel, el germà petit dels Castañé, format a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida i a l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar, ha passat per restaurants com el Neichel de Jean-Louis Neichel, l’Àbac de Xavier Pellicer i el Bulli Càtering, abans d’agafar la batuta de la Boscana.

Amb la seva experiència converteix aquest projecte en un espai idoni per a desenvolupar tota mena d’actes per gaudir de la cuina catalana contemporània i d’autor per a esdeveniments. Compta amb un restaurant gastronòmic amb 1 Estrella Michelin i 2 Sols Repsol.

Transcorreguts molts anys del seu salt a la Boscana (Bellvís) des del Resquitx de Mollerussa, on continuen atenent la seva mare i els seus dos germans, el Joel continua sense creure que aquella finca impressionant en la qual un dia va anar a servir un menjar per encàrrec dels seus propietaris, avui acull el projecte de la seva vida.

Cuina d’Estrella Michelin de gran format

Un equip d’estrella

Format per un únic equip tant pels esdeveniments com per al restaurant gastronòmic. Un equip de cuiners que ideen les receptes, les preparen i les serveixen als banquets, unes persones que expressen la seva passió i dedicació en cada detall. Això també es tradueix al nostre equip de sala. Aquesta relació estreta entre el restaurant i la Boscana Events garanteix una experiència culinària única.

La Boscana és territori, innovació, passió i futur. El Joel, de la mà de la seva dona, María Ángeles Chiriboga, cap de sala i enginyera agrònoma doctorada en post collita, encapçalen el projecte de la Boscana i en donen una atenció propera i familiar, tractant amb delicadesa i professionalitat màxima cada part del procés.